MENU
Home » Diensten en tarieven

Diensten en tarieven

Wij bieden diagnostisch onderzoek, handelingsgerichte adviezen (voor ouders, school en leerling zelf) en begeleiding bij dyslexie of bij lees- of spellingproblemen.

Een vrijblijvend, informatief introductiegesprek is altijd mogelijk.

Tarieven:

Type
Toelichting
Kosten
Compleet dyslexieonderzoek
Intake, intelligentie en orthodidactisch onderzoek, nabespreking. Verslag met handelingsgerichte adviezen en indien van toepassing een dyslexieverklaring.
€895,-
Dyslexie onderzoek zonder intelligentie onderzoek
Intake, onderzoek, nabespreking. Verslag met handelingsgerichte adviezen en indien van toepassing een dyslexieverklaring. Alleen mogelijk indien er al een intelligentie onderzoek is gedaan.
€695,-
Intelligentie onderzoek
Afname instrument: WISC III-NL
€450,-
Begeleiding op maat
Een traject bestaat uit 15 sessies. Dit bedrag is inclusief het gebruik van het digitaal schrift voor ouders en school, begeleidingsplan, evaluatieverslag met adviezen voor ouders en school en een gesprek op school. Begeleiding wordt doorgaans op school gegeven.
€65,00 per sessie

Laatste nieuws

Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker dat zowel het onderwijs als de beroepsgroep niet geba.. Lees meer
Skribbel op school
Wij willen ons behandelplatform voor kinderen met dyslexie toegankelijker maken voor remedial teachers en scholen. Na de zomervakantie start.. Lees meer
Meer nieuws