MENU
Home » Voor ouders » Dyslexie en lees- en spellingproblemen

Dyslexie en lees- en spellingproblemen

In Taallabyrint staan lees-en spellingproblemen centraal. Hier kunt u terecht voor een dyslexieonderzoek en begeleiding als uw kind niet in aanmerking komt voor de vergoede zorg. Wij geven handelingsgerichte adviezen voor thuis en op school en als dyslexie is vastgesteld, geven onze deskundigen een dyslexieverklaring af.

Ouders ontvangen bij Taallabyrint kosteloos advies of een onderzoek naar dyslexie zinvol is. Persoonlijke en gericht advies staat bij ons centraal al vanaf het eerste contactmoment.


Door Taallabyrint is Jamal weer gemotiveerd
Jamal (10 jaar) heeft problemen met lezen en spelling. Hij kan goed begrijpend lezen maar voor spelling en het snel lezen van woorden haalt hij beneden gemiddelde resultaten. Bij rekenen loopt hij juist voor op de andere kinderen uit de klas.

Uit het onderzoek bij TaalLabyrint blijkt dat Jamal een bovengemiddeld IQ heeft met dyslexie. Jamal krijgt een dyslexie verklaring en krijgt nu extra tijd bij toetsen op school. Nu zit hij veel beter in zijn vel en omdat hij weet dat veel lezen en extra oefenen met spellen ervoor zorgt dat het beter gaat, is hij meer gemotiveerd.

Laatste nieuws

Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker dat zowel het onderwijs als de beroepsgroep niet geba.. Lees meer
Tv-uitzending 10-02: Vara's RamBam regelt valse dyslexieverklaringen
Als bedrijf met jarenlange ervaring in diagnose en behandeling van dyslexie kunnen wij de praktijken als geschets in de uitzending van RamBa.. Lees meer
Meer nieuws