MENU
Home » Lees- en spellingproblemen en dyslexie

Lees- en spellingproblemen en dyslexie

In TaalLabyrint staan lees-en spellingproblemen centraal. Hier kunt u terecht voor een dyslexieonderzoek als uw kind niet in aanmerking komt voor de vergoede zorg. Wij geven handelingsgerichte adviezen voor thuis en op school en als dyslexie is vastgesteld, geven onze deskundigen een dyslexieverklaring af. 


Door TaalLabyrint is Jamal weer gemotiveerd
Jamal (10 jaar) heeft problemen met lezen en spelling. Hij kan goed begrijpend lezen maar voor spelling en het snel lezen van woorden haalt hij beneden gemiddelde resultaten. Bij rekenen loopt hij juist voor op de andere kinderen uit de klas.

Uit het onderzoek bij TaalLabyrint blijkt dat Jamal een bovengemiddeld IQ heeft met dyslexie. Jamal krijgt een dyslexie verklaring en krijgt nu extra tijd bij toetsen op school. Nu zit hij veel beter in zijn vel en omdat hij weet dat veel lezen en extra oefenen met spellen ervoor zorgt dat het beter gaat, is hij meer gemotiveerd.

Laatste nieuws

Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Taallabyrint is blij met de reactie van Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker dat zowel het onderwijs als de beroepsgroep niet geba.. Lees meer
Skribbel op school
Wij willen ons behandelplatform voor kinderen met dyslexie toegankelijker maken voor remedial teachers en scholen. Na de zomervakantie start.. Lees meer
Meer nieuws